Vanliga frågor och svar

Välj en fråga nedan för svar

Vad är Oden WiFi
Oden WiFi är en mjukvara som tillsammans med en router låter lokala företag erbjuda gratis,säkert och enkel internetåtkomst till sina kunder.
Vilka Sociala Media-sidor går att det att koppla till?
I dagsläget går dett att koppla: Facebook, Linkedin, Google+, Twitter samt Instagram.
Fungerar Oden WiFi bara med TP-Link?
Nej, Oden WiFi fungerar men många olika märken. Både skalbara enterpriselösningar ned till mindre routers av varierande märken.
Kontakta oss ifall du undrar över ett specifikt märkte. Vi lägger hela tiden till dem.
Hur går installationen till?

Först installerar du din Oden-router, sedan kopplar du dina Sociala Konton och grundläggande inställningar – som namnet för din Hotspot. Sedan är du igång!

1)      Vi skickar dig en router med Oden WiFI efter att vi lagt in de grundläggande uppgifterna om ditt lokala företag tillsammans med installationsmanualen, så du själv kan göra installationen.

2)  Vi levererar och installerar routern på plats själva eller genom en av våra underleverantörer.

3) Det går också att konfigurera den router du redan har om den är kompatibel med vår mjukvara. Installationen görs genom att du, i vår användarportal fyller i routerns MAC-nummer och sedan ladda ner mjukvaran.

När du gör detta får du också instruktioner om hur du går till väga. De här instruktionerna kan du också ladda ner som en PDF.

Sammanlänkande av Sociala Medier är busenkel.
Du skriver in ID-numret från din sida, som du kan hämta inifrån användarpanelen och sedan loggar du in på din Sociala Media-profil. Obs! Du måste vara admin för att det ska fungera.

Support från Oden

Oden kretsar kring att förbättra kundrelationer. Vi gör allt för att ge dig en bra kundupplevelse.

Har du köpt en router av oss och vi inte snabbt kan lösa de problem som uppstått(Ovanligt) så ersätter vi den nya via express-leverans, eller genom en utskickad installatör.

Hittade du inte svaret du sökte efter?

Skriv till oss i chatten

Ner till höger har vi en chattfunktion där du kan ställa frågor till oss direkt.

Kontakta kundsupport

Du når oss enklast på mejl